Sunde og lækre opskrifter til en lettere hverdag

30 SUNDE OPSKRIFTER

Det behøver ikke at være besværligt at lave sund og lækker aftensmad. Her er en række opskrifter på aftensmad til hverdag og fest som smager fantastisk og gør underværker for vægten.


Få din e-bog idag!
Betal først om 30 dage

+45

SUND BROCCOLI
SUPPE

Denne sunde broccoli suppe er skyldfri mad. Den er tilberedt med kun sunde og rene ingredienser. En skål med denne varme suppe er perfekt til let frokost eller aftensmad. Det er også vegansk og plantebaseret.

ROMAN-STYLE
KYLLING

Klassisk italiensk husmandskost pakket med smag og sunde ingredienser. Super nem ret at tilberede og med garanti en kommende favorit for hele familien. Kyllingen bliver mere mør end du nogensinde har prøvet før og tilført en fantastisk smag af prosciutto og hvidløg.

SVINEMØRBRAD MED
DRY-RUB

Der er ikke noget lige så let eller lækkert som grillet svinemørbrad. Denne svinemørbrad med dry rub er let nok til aftensmad i hverdagen og imponerende nok til gæsterne i weekenden. Svinemørbraden er et utroligt magert stykke kød og derfor det perfekte valg til en sund kost.

HASSELBAGTE
SWEET POTATOES

Sweet potatoes er det sunde alternativ til den klassiske kartofle. De er fyldt med vitamin A og C samt også betacaroten, en kraftig antioxidant, der hjælper med at holde immunsystemet stærkt gennem vintermånederne. Super nemt at tilberede og fantastisk smag!